www.vrijheidsmuseumwo2.nl Uncategorized informatie over Adolf Hitler en de tweede wereldoorlog 2

informatie over Adolf Hitler en de tweede wereldoorlog 2


informatie over Adolf Hitler en de tweede wereldoorlog 2

De küllönleges organisatie in 1929, was chef Heinrich Himmler vanaf die tijd werd geleidelijk aan Hitler ‘ s rechterhand. De interne “reiniging” na de nazi ‘ s de absolute macht werd totaal in Duitsland, toen Hitler verboden partijen opereren, en de Hindenburg is de dood, 1934 2 augustus, het hoofd van de staat van een kantoor ook handen zijn handen op.

wat Hitler de voorbereidingen voor de tweede wereldoorlog leek

wat Hitler de voorbereidingen voor de tweede wereldoorlog leekDe jaren 1930 in de tweede helft geleidelijk gevormd Hitler omgeven door een innerlijk leiderschap cirkel, die “operatie” gedefinieerd door de opkomende nazi-Duitsland en keizerlijk “afbeelding”. Dit vertrouwen over de belangrijkste leden waren de volgende: het rijk de minister van binnenlandse zaken en de SS-leider Himmler, de propaganda minister Joseph Goebbels, de luchtvaart minister en de politieke erfgenaam, Herman Goering, Hitler ‘s partij in de afgevaardigde van Rudolf Hess in 1941 Martin Bormann en, ten slotte, het ministerie van defensie door het elimineren van-who’ s next (Oberkommando der Wermacht) opperste leider wilh ik Keitel.

De fascistische macht expansie in de jaren 1930 In de jaren 1930, gevestigd drie fascistische krachten – Italië, Japan en Duitsland al in de jaren 1920 begonnen met de uitbreiding van het beleid en met elkaar verbond. Japanners in 1931, veroverde het Noorden van China, en later Todzso Hideki minister leiderschap kan krijgen van de Tanaka plan (voor verdere veroveringen) uitvoering. Italië Mussolini ‘ s leiderschap in 1935 werd hij aangevallen Ethiopië en voorbereid voor Albanië – en later Griekenland te veroveren en het Duitsland van na 1935 maart geïntroduceerd in de algemene dienstplicht, in 1936 willekeurig namen bezit van het gedemilitariseerde Rijnland-land.

(Dit is zeker van een overtreding van de eerste wereldoorlog, het sluiten van de vrede van parijs.) De drie bevoegdheden tussen Hitler ‘ s expansie was de meest agressieve, omdat het saarland referendum gebeurde in 1935, na het behalen van 12 maart 1938 de Anschluss door Németoprszághoz geannexeerde Oostenrijk en in September 1938 werd de Conferentie van München door tsjecho-slowakije.

Hitler was de conventie oprichting van het Duitsland van niet-duitse minderheden, de tsjechische republiek, slowakije live, Henlein led gevluchte duitse situatie was gebruikt als een excuus. Op de conferentie, die Groot-Brittannië aan de zijde van Neville Chamberlain, en Frankrijk op het deel van Edouard Daladier, het italiaanse deel van Benito Mussolini “toestemming” van tsjecho-slowakije te dismember: de eerste weense beslissing

van de beslissing van de hongaarse residentiële gebieden van Hongarije verbonden aan de 1938. op 2 november 1939. op 14 maart de proclamatie van de onafhankelijkheid van Slowakije, het tiso van een fascistische puppet regering, een dag na de machtsovername van Hitler ingevoerd Praag, en de tsjechisch–Moravische Protectoraat.

Hitler ‘ s pre-oorlog propaganda

Hitler ' s pre-oorlog propagandaDe expansie in het midden van 1936 opgericht en de Berlijn-Rome as en, Duitsland, Japan, Italië, anti-communistische equivalent van het anti-comintern pact. De europese mogendheden wist niet wat te doen met Duitsland en Italië verhoogde ast en toezicht, tot de spaanse burgeroorlog (1936-1939), de fascistische overwinning einde, en dus een andere fascistische macht van de wereld kaarten: de Francisco Franco-led-Spanje.

De late jaren 1930 in europa in de Führer (Hitler), il Duce (Mussolini) en de Cadillo (Franco) led-fascistische landen in handen te krijgen werd de wereld van de politiek initiatief. Laatste bondgenootschap, de drie power-Verdrag (Duitsland, Italië en Japan) in September 1940 werd gemaakt en later als de eerste wereldoorlog vredesregeling in ook teleurgesteld – staten ook lid zijn van hem als Hongarije en Roemenië.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *